pijl
 1. Je bent nu hier:
 2. Home
 3. /
 4. Soorten olie

.

Doorgaans heb ik zo’n 10 soorten olie warm staan.

De keuze is aan jou!

 1. Argan-olie (Kneipp)

 Dit product bevat een unieke combinatie van vier bijzondere en natuurlijke oliën. Namelijk: Arganolie, Marulaolie, Wonderboomolie en Olijfolie. Deze oliën zijn rijk aan vitaminen, essentiële vetzuren en antioxidanten en bieden de perfecte verzorging voor de huid.

 1. Arnica-olie (Jacob Hooy)

Arnica Massageolie is een ideale olie om je huid, spieren en gewrichten in goede conditie te brengen. 
Door haar veelzijdigheid is deze olie allereerst zeer geschikt als dagelijkse massageolie.
Zij werkt ontspannend, verwarmend en tegelijkertijd verlevendigt zij de huid. 

 1. Baby-olie (Zwitsal)

Neutrale en verzachtende huidolie; wordt makkelijk geabsorbeerd door de huid zonder een vettige laag achter te laten. De olie hydrateert en versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. De combinatie van de plantaardige oliën en essentiële vetzuren zorgen voor een soepele en zachte huid.

 1. Bio+ (Kneipp)

Zuivere, biologische, lichte huidolie die zacht aanvoelt op de huid. Bevat geen chemische toevoegingen. Heeft een lichte grapefruitgeur. Ook zeer geschikt voor een droge huid; trekt goed in.

 1. Citrus/kruiden-olie (Jacob Hooy)

Een frisse, luchtige, fruitige massageolie. Voor iedereen te gebruiken. Deze zomerse Citrusolie maakt alles wat lichter en zonniger.

 1. Kokos-olie (Jacob Hooy)

Kokosnoot Olie heeft een natuurlijk voedende werking en is een ware traktatie voor het lichaam. De luxueuze huidolie is geschikt voor het hele lichaam en alle huidtypes. Een zachte, verzorgende olie voor de droge huid

 1. Lavendel-olie (Kneipp)

De ontspannende en hydraterende Kneipp Lavendel huidolie bevat hoogwaardige etherische lavendelolie en een hoog percentage natuurlijke, intensief verzorgende plantenoliën. De hydraterende formule met vitamine A en E regenereert de huid zodat deze zacht en soepel aanvoelt.

 1. Magnesium-olie (Regenesis)

Regenesis magnesium is milder voor de huid dan andere magnesium producten, terwijl het toch bijzonder krachtig en effectief is. De magnesium wordt via de huid (transdermaal) volledig door het lichaam opgenomen.
Deze magnesiumolie bestaat uit gezuiverd water en pure magnesiumchloride met een gehalte van 31% .

 1. Patchouli (Kneipp)

Heeft een zachte, kruidige, licht-zoete geur. Deze olie bevat patchouli- en Jojoba-olie.

 1. Teunisbloem-olie (Kneipp)

Deze huidolie van Kneipp helpt bij het behandelen van een droge en zeer droge huid. De huidolie herstelt actief en zorgt voor de beste bescherming tegen invloeden van buitenaf. De vochtbalans van de huid wordt bevorderd, waardoor de gevoelige huid verstevigd wordt.

 1. Ylan-Ylan-olie (Kneipp)

De hoogwaardige combinatie van etherische ylang-ylangolie, verzorgende jojobaolie en hydraterende amandelolie maken je huid heerlijk zacht. Ylang-Ylang-olie laat zich goed over je huid verdelen en trekt langzaam in, wat pijnlijke stroefheid bij het masseren uitsluit.

 

 1. Gezichtsmassage

Voor de (afsluitende) gezichtsmassage heb ik verschillende oliën op basis van Vitamine-E.

 

Overige:

Daarnaast zijn er doorgaans wat bijzondere oliën, zoals Chemoderm (sportmassage) en Zwangerschapsolie (voorkomt/vermindert striae).